Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Kincses Kultúróvoda

A kultúra közvetítését már kisgyermekkorban el kell kezdeni.”

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ötödik alkalommal hirdette meg a „Kincses Kultúróvoda” pályázatot melynek célja hogy erősítse az óvodák valamint a kulturális intézmények együttműködését.

2020 nyarán értesítette az Emberi Erőforrások Minisztériuma intézményünket, hogy sikeres volt a benyújtott pályázatunk és elnyertük a „Kincses Kultúróvoda 2020” díjat.

Óvodánk három éven keresztül viselheti ezt a címet. Nyertes pályázatunkkal lehetőséget kaptunk egy olyan komplex kulturális programcsomag megvalósítására, amely az óvodával együttműködő kulturális intézmények, civil szervezetek, népművészek szolgáltatásait integrálja. A pályázattal nyert 1.300.000 forintból színesíthetjük, bővíthetjük programjainkat, eszközeinket. Színházi, bábszínházi múzeumpedagógiai programokon, könyvtárpedagógiai foglalkozásokon vehetünk részt a gyermekekkel.

Intézményünkbe pedig előadókat, egyesületeket, népi kismestereket tudunk meghívni, akik érdekesebbé, színesebbé teszik programjainkat, és hitelesen mutatják be a gyermekek számára hagyományainkat, kultúránkat.